Pripremite klince za najljepše blagdanske trenutke uz Jacadi Ceremonie kolekciju

Pripremite klince za najljepše blagdanske trenutke uz Jacadi Ceremonie kolekciju

Pred nama je sezona prepuna svečanih događanja i toplih obiteljskih okupljanja ispunjenih smijehom i veseljem. U takvim trenutcima svima nam je važno posebno zasjati, a isto vrijedi i za najmlađe. Jacadi Paris toga je itekako svjestan pa je za klince pripremio predivnu svečanu kolekciju naziva Ceremonie, u kojoj će oni zasjati u svakoj prigodi.

Neodoljivi tamnoplavi baršun ove je sezone sjajan izbor za dječje svečane kombinacije, a Jacadi haljinica s balon rukavima i rezom u struku, odakle se nabire i širi prema dolje, bit će pun pogodak. Uskladite je sa slatkim Mary Jane cipelicama kakvih u ponudi Jacadi brenda ima pregršt, i dobit ćete elegantnu i svečanu kombinaciju.

Drugi materijal koji se posebno ističe u Jacadi Ceremony kolekciji je žakard. On se dobiva tehnikom isprepletanja raznobojnih pređa koja u novoj Jacadi kolekciji rezultira cvjetnim uzorkom u plavoj i ružičastoj boji. Haljinica na kojoj se pojavljuje širi se od struka prema dolje širokim pliseom, koji će djevojčice obožavati nositi u svim posebnim prilikama.

A ako tražite nešto u čemu će djevojčice posebno zablistati, odaberite sjajni saten. Jacadijevi dizajneri kreirali su elegantnu prugastu ružičastu haljinu s mašnom u struku.

Uz lakirane cipelice, djevojčice će u njoj izgledati poput malene Audrey Hepburn.

Kulerice će se možda bolje osjećati u kombiniranom modelu s gornjim dijelom od tamnoplavog baršuna, dok je donji izrađen od satena. Ukrašen je prugicama u crvenoj, ružičastoj i tamnoplavoj boji i idealan za nošenje uz meki kardigan.

Sve Jacadi kolekcije možete razgledati u trgovinama u Zagrebu (Masarykova 14) ili Splitu (City Center One Split, Vukovarska 207) te u online trgovini.

Podijelite ovu objavu