O nama

Elysees multibrand internet trgovina modno je odredište za sve one koji znaju i žele uživati u životu!

Nastao je iz ideje da njeguje francuski ultimativni chic i stil života kojeg najbolje opisuje kocept ”Joie de Vivre” – radost življenja.

Takva modna filozofija se s godinama napornog rada razvijala, a sada se utjelovljuje u luksuznom opusu svjetski poznatih brendova koji krase naše poslovanje, a to su: Swarovski, Stackers, Marc Jacobs, Red Valentino, Coach.

Ponosimo se raznolikom ponudom u kojoj će svatko pronaći komadić savršenstva za sebe – od pristupačnog luksuznog nakita Swarovski, kvalitetnih i dopadljivih Stackers kutija za nakit, do velikog izbora brendiranih Marc Jacobs, Red Valentino i Coach torbi, modnih dodataka i obuće.

Swarovski iz godine u godinu oduševljava s novim blistavim kolekcijama nakita, a uz pomoć nove kreativne direktorice Giovanne Engelbert je zasjao posebnim sjajem. Kolekcija ”ONE” kao predvodnica novog razdoblja za Swarovski je doživjela planetaran uspjeh i obilježila početak nove ere na tržištu nakita. S naglaskom na pristupačan luksuz, Swarovski nakit je pozicioniran na 9-om mjestu Gartnerove liste, time nadmašivši Pradu, Dior, Burberry i Cartier!

Dok birate za sebe – odaberite nešto i za Vaše mališane! Jacadi Paris je francuski modni brend za bebe i djecu do 12 godina. Izrađena od najfinijih materijala, te sa živopisnim uzorcima, Jacadi Paris odjeća i oprema za bebu je pravi izbor za Vaše dijete. Osim odjeće, tu je i visokokvalitetna obuća za djecu koja je dizajnirana i izađena s misli vodiljom o razvoju djetetovog stopala, pa tako postoje čak tri vrste obuće: obuća za bebe koje se polako dižu na noge ali još nisu prohodala, obuća za djecu koja su naučila hodati i obuća za djecu koja već snažno i veselo koračaju po svijetu. Odaberite Vaše omiljene kolekcije i slavite radost i ljepotu djetinstva uz Jacadi Paris!

Elysees multibrand internet trgovina stoga nije samo oaza francuskog chica i mode, već razumije i istinski živi francuski chic, a svoju radost življenja, čuveni ”Joie de Vivre” rado dijeli sa svojim kupcima.