Dostava i isporuka

NOVA USLUGA! Naručene artikle možete preuzeti u našim poslovnicama uz prethodni dogovor i najavu.


DOSTAVA I ROK ISPORUKE

Prodavatelj, u dogovoru s kupcem, robu šalje dostavnom službom koja nije u organizaciji prodavatelja.

Rok isporuke: 3 do 5 radnih dana.

Kupac od kurirske službe GLS na dan dostave prima obavijest putem SMS-a i e-mail adrese o trosatnom vremenskom intervalu za očekivano vrijeme dostave. Primatelj može odabrati jednu od 3 mogućnosti ponovne dostave. To su dostava na novu adresu, dostava u drugo vrijeme ili osobno preuzimanje u GLS depou te postoji mogućnost do 3 pokušaja isporuke paketa.

Kupac je dužan nakon isteka roka od 2 (dva) dana, od termina najavljene isporuke, obavijestiti prodavatelja o neisporuci pošiljke – robe. Pritom prodavatelj treba utvrditi razlog i poduzeti radnje u otklanjanju greške u isporuci.

Ako kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) ne želi preuzeti pošiljku od dostavljača, pošiljku je dužan vratiti Prodavatelju uz podmirenje troškova povrata.

Trošak dostave obračunava se prema cjeniku dostavne službe koja nije u organizaciji Prodavatelja.

Fiksni trošak dostave za područje Republike Hrvatske iznosi 7€ ( Prema tečaju konvezije 7,53450kn, 38,90 kn). Obračunava se prilikom formiranja narudžbe u internet trgovini elysees.hr.

Troškovi dostave za zemlje EU, u kojima Prodavatelj vrši prodaju svojih proizvoda putem internet trgovine, obračunat će se prema fiksnom trošku od 25 € ( Prema tečaju konvezije 7,53450kn, 188,36 kn).

Trošak dostave za zemlje izvan EU, u kojima Prodavatelj vrši prodaju svojih proizvoda putem internet trgovine, obračunat će se prema fiksnom trošku od 40 € ( Prema tečaju konvezije 7,53450kn, 301,38 kn). Iznos ne uključuje carinske troškove i ostale pristojbe propisane zakonom pojedine države.

Adresa elektroničke pošte: marketing@detempore.hr

Ukoliko se kupac odluči na opciju preuzimanja paketa na prodajnom mjestu (Jacadi Paris, Masarykova 14) isti se može preuzeti sljedeći radni dan ili kupac sam može kontaktirati prodavatelja ukoliko želi određeni termin za prikup naručenih proizvoda. Direktan kontakt u poslovnici Jacadi Paris: 01/2079 635.

Kupac je dužan obaviti prikup u roku od 3 radna dana ili obavijestiti prodavatelja o terminu dolaska.

Prilikom odabira opcije preuzimanja paketa na prodajnom mjestu, kupac će dobiti SMS i e-mail obavijest o mogućnostima i vremenu prikupa paketa.