Filter

Dekorativni predmeti

Swarovski ukrasi za dom i dekorativni predmeti savršeni su sustanari jer unose boju, život i sjaj u Vaš prostor. Prave Vam društvo, a jednostavno ih je održavati. Odgovara im gotovo svaki kutak Vašeg doma; osigurat će da zablista u punom sjaju i dat će mu poseban karakter. Interijer je odraz osoba koje u njemu žive. Maleni detalji i elementi otkrivaju odlike svojih stanara – jesu li avanturisti ili zaljubljenici u tradiciju. Dekoracija prostora izravno je povezana s ljudskim raspoloženjem, što su pokazala brojna istraživanja. Primjerice, predmeti dizajnirani zakrivljenim i vijugavim linijama pobuđuju osjećaje sreće i opuštenosti. Swarovski dekorativni predmeti svojim blještavilom i šarmom stvaraju pozitivan stimulans.

Što uređenje životnog prostora otkriva o karakteru stanara?

Uređenje prostora za život ne govori samo o karakteru osobe već šalje suptilne ili snažne poruke, dopunjuje stil osobe, a samim time otkriva i određenu dozu zaigranosti koju je stanar spreman unijeti u uređivanje svog prostora. Swarovski ukrasi za dom završni su detalj kojim se dodatno upotpunjuje topli i harmonični osjećaj doma. Prostorna dimenzija, odnosno stil u kojemu je stan uređen, dovodi do pojave različitih vrsta dizajna interijera: od minimalističkog rustikalnog preko vintage stila, svaki od njih govori o preferencijama ljudi koji su ga izabrali. Minimalistički stil reakcija je na suvremeni ubrzani način života u kojem se prostor ugode i maksimalne udobnosti postiže načelom manje je više.

Swarovski dekorativni predmeti za dom najbolji su dodatak za naglašavanje ljepote Vašeg interijera. Neutralne tonove, materijale i teksture savršeno će nadopuniti jarkije boje i kontrastni detalji. Ti predmeti nose i određenu sentimentalnu vrijednost; poslužit će i kao izvrstan poklon voljenoj osobi. Domu u kojem se nalaze daju osjećaj topline i povezanosti, podsjećaju nas na drage ljude. Ukrasima za dom ističemo emocije i usrećujemo osobe kojima ih poklanjamo, stoga je važno odabrati prave.