Filter
Swarovski

Swarovski

Swarovski već 125 godina svojom poznatom vještinom obrade kristala plasira glamurozne i živopisne kolekcije koje svojim blještavilom zorno dočaravaju snagu tvrtke kao svjetskog lidera u proizvodnji kristala. Osnivač obiteljske tvrtke, Daniel Swarovski, svoju opčinjenost umjetnošću rezanja kristala uspješno prenosi na pet generacija. Swarovski kristali prepoznatljivi su po svom specifičnom izgledu i jedinstvenom rezu. Daniel S. uspio je u svojoj želji da stvori kristal koji će biti dostupan svima, ali ujedno je stvorio cijelo carstvo probivši se u svijet mode i visokog glamura.

Swarovski nakit pogodan je za svaki stil!

Tvrtka Swarovski oduvijek je znala dati dodatnu dozu elegancije i učiniti svaku ženu posebnom. Svaka kolekcija prožeta je klasičnim nakitom i novom kolekcijom koja odiše modernošću i ljepotom. Od pastelnih proljetnih nijansi do jarkih ljetnih boja, romantični dragulji odvest će Vas u svijet bajke. Kristali su postali predmet obožavanja, kao i svevremenski nakit koji će uvijek biti u trendu. Zahvaljujući svojoj izvanrednoj ljepoti ovaj nakit pogodan je za svačiji stil; izvrstan je odabir za ležernije ili svečanije odjevne kombinacije. Svaka nova kolekcija ističe se svestranošću i sinergijom između različitih kristala koji su spremni transformirati Vaš izgled.

Prepoznatljivi Swarovski nakit

Poznati kristali ostavili su svoj trag i u nekim od najpoznatijih filmskih uspješnica. Zapamćena je ostala i haljina optočena Swarovski kristalima u kojoj je Marilyn Monroe američkom predsjedniku J. F. Kennedyju otpjevala rođendansku pjesmu (kasnije je na aukciji prodana za vrtoglavih 1,26 milijuna dolara.) Swarovski je svoje majstorstvo obrade kristala pokazao i u kreaciji kristalnih ukrasa za dom, koji su postali izrazito popularna i rado viđena dekoracija životnog prostora. Njihovu kvalitetu potvrdila je suradnja s nekim od najuspješnijih dizajnera, umjetnika i kostimografa. U današnjem je vremenu zbog digitalizacije kupovina  postala jedinstveno iskustvo: iz udobnosti vlastitog doma možete se uvući u zajednicu branda. Ovi prepoznatljivi kristali svakako će obradovati sve pripadnice ljepšeg spola – s takvim je nakitom nemoguće pogriješiti!