Filter

Swarovski

Swarovski već 125 godina svojom poznatom vještinom obrade kristala plasira glamurozne i živopisne kolekcije koje svojim blještavilom zorno dočaravaju snagu tvrtke kao svjetskog lidera u proizvodnji kristala. Osnivač obiteljske tvrtke, Daniel Swarovski, svoju opčinjenost umjetnošću rezanja kristala uspješno prenosi na pet generacija. Swarovski kristali prepoznatljivi su po svom specifičnom izgledu i jedinstvenom rezu. Daniel S. uspio je u svojoj želji da stvori kristal koji će biti dostupan svima, ali i stvorio carstvo probivši se u svijet mode i visokog glamura.

Swarovski nakit pogodan je za svaki stil!

Tvrtka Swarovski oduvijek je znala dati dodatnu dozu elegancije i učiniti svaku ženu posebnom. Svaka kolekcija prožeta je klasičnim nakitom i novom kolekcijom koja odiše modernošću i ljepotom. Od pastelnih proljetnih nijansi do jarkih ljetnih boja, romantični dragulji odvest će vas u svijet bajke. Kristali su postali predmet su obožavanja kao i svevremenski nakit koji će uvijek biti u trendu. Zahvaljujući svojoj izvanrednoj ljepoti ovaj nakit pogodan je za svačiji stil te je izvrstan odabir za ležernije ili svečanije odjevne kombinacije. Ono po čemu se dodatno ističe svaka nova kolekcija je svestranost i sinergija između različitih kristala koji su spremni transformirati vaš izgled.

Prepoznatljivi Swarovski nakit

Poznati kristali ostavili su svoj trag i u nekim od najpoznatijih filmskih uspješnica. Zapamćena je ostala i haljina optočena Swarovski kristalima u kojoj je Marylin Monroe američkom predsjedniku J. F. Kennedyju otpjevala rođendansku pjesmu, a kasnije je na aukciji prodana za vrtoglavih 1,26 milijuna dolara. Swarovski je svoje majstorstvo u obradi kristala pokazao i u kreaciji kristalnih ukrasa za dom koji su postali izrazito popularan i rado viđena dekoracija životnog prostora. Njihovu kvalitetu potvrdila je suradnja s nekim od najuspješnijih dizajnera, umjetnika i kostimografa. U današnjem vremenu prisustvom digitalizacije kupovina je postala jedinstveno iskustvo gdje se iz udobnosti vlastitog doma možete uvući u zajednicu branda. Ovi prepoznatljivi kristali svakako će obradovati sve pripadnice ljepšeg spola, te je s takvim nakitom gotovo nemoguće pogriješiti!