Filter

Marc Jacobs

Marc Jacobs kolekcija oduševit će sve ljubitelje smionog dizajna, vrhunske kvalitete i unikatnih materijala. Kolekcije ovog renomiranog svjetskog dizajnera unijet će osvježenje u svačiji stil. Od upečatljivih statement modela, preko jednostavnijih primjeraka, do praktične klasične elegancije. Svojim prepoznatljivim dizajnerskim rukopisom godinama je simbol profinjenog ukusa namijenjenog ženama koje teže sofisticiranom životnom stilu. Sofisticiranost je stil, stanje uma i način života. Odjevni komadi i modni dodaci odgovarat će ženama s istančanim ukusom i prirodnom elegancijom.

Glavni cilj novih kolekcija je nadogradnja osobnog stila i naglašavanje karakteristika moderne suvremene žene. Kultna Snapshot torba neodoljivog dizajna, dostupna u raznolikim bojama i uzorcima prepoznatljiv je odjevni komad američkog dizajnera. Lako se kombinira i pristaje uz svaki outfit. Prednost kod spomenute torbe je mogućnost skidanja remena i stavljanja nekog s drugačijim dizajnom te transformiranja cijelog izgleda. Na taj način svaki pojedinac sudjeluje u kreaciji svoj modnog izričaja. Marc Jacobs Snapshot torba dostupna je u gotovo svim nijansama i uzorcima i s pravom je postala jedan od bestsellera. Marc Jacobs svakom kolekcijom oduševljava svojom modernošću i razigranošću, nastavljajući obogaćivati modni svijet trendi modnim komadima.

Put do uspjeha

Svjetsku slavu stekao je klasičnim siluetama, smjelim bojama i intrigantnim printovima. Ukoliko ste strastveni zaljubljenik u modu zasigurno ćete u svoj modni izričaj htjeti uvrstiti komade iz Marc Jacobs kolekcije. Ravnodušnim vas neće ostaviti niti modni dodaci i novčanici koje imamo u ponudi, a svojom upečatljivošću će vam lako zapeti za oko. Zaljubljenicima u šarmantni nakit svidjet će se i onaj s pečatom renomiranog branda. Svaka nova kolekcija zrači temperamentom i osvaja pažnju i simpatije već na prvi pogled. Osvojit će vas širok raspon mogućnosti kombiniranja odjevnih komada iz Marc Jacobs linije koje savršeno pristaju uz svaku prigodu. Ovi high street fashion komadi omogućit će vam da uronite u ugodan, nježan ugođaj mode, bez ikakvog razmetljivog luksuza.