Filter

Coach

Coach je američka modna kuća koja datira još od davne 1941. godine i kroz desetljeća je stekla bogatu povijest i popularnost među širokim masama. Kroz godine su napredovali prigrlivši svoje bogato nasljeđe i udvostručivši standarde kvalitete izrade primjeraka. On je savršen spoj vintage-a i moderne elegancije. Zahvaljujući klasičnom pristupu i vrhunskoj kvaliteti, ove prekrasne torbe na listi su želja mnogih žena već godinama.

Ideja za prvu torbu…

Osnivač tvrtke bio je inspiriran dizajnom bejzbol rukavice te je htio kreirati torbu sa sličnim atributima. U suradnji sa šest drugih umjetnika iznikla je prva kolekcija Coach torbi izrađena od podatne, visokokvalitetne kože s vrhunskom obradom i naglaskom na detalje. Kolekcija modnog branda Coach dostupna je u praktičnom klasičnom dizajnu koji se poigrava s bujnim bojama. Odlučivši se 90-tih godina za koncept „pristupačnog luksuza“ proširili su svoju publiku. To je odigralo veliku ulogu u porastu potražnje za brandom i u tom trenutku bila važna stvar za modnu industriju. Coach torbe tim pristupom popunile su tadašnju prazninu na tržištu i osigurali si vjetar u leđa za nastavak uspješnog poslovanja.

Velika kampanja s poznatom divom Jennifer Lopez mladenačka je, svježa i savršeno se uklapa u vruće ljetne dane. Coach torbe omogućit će vam da se osjećate opušteno i nonšalantno, a istovremeno modno osviješteno. Svojim dizajnom prilagođene su svim ljubiteljima besprijekorne kvalitete. Kroz kampanju se slavi zajedništvo i suvremena obitelj, jer su u kampanji uz Jennifer Lopez sudjelovali njena majka i djeca. Coach kolekcija dopušta svakoj ženi da bude najbolja verzija sebe i upotpuni svoj modni izričaj posebnim modnim dodacima. Kapanja je ujedno odraz autentičnosti branda i njegovog prepoznatljivog loga i nasljedstva. Ukoliko ste u potrazi za praktičnom torbom koju ćete jednostavno prebaciti preko ramena i spremni ste za izlazak u grad, odaberite neke od dostupnih Coach modela. Coach torbe istovremeno su glamurozne i upečatljive i uz njih ćete se istaknuti i u svakodnevnoj odjevnoj kombinaciji.