Filter

Stackers kutije za nakit

Stackers kutije za nakit nezaobilazan su dio procesa pohranjivanja i čuvanja nakita. Namijenjeni su svim pojedincima koji drže do dugotrajnosti svog nakita. Kutije za nakit na hrvatskom tržištu su dostupne već godinama, a inspiracija za njihovo stvaranje iznikla je iz ljubavi prema nakitu i želji za organizacijom modnih dodataka. Kutije za nakit omogućit će da svaka naušnica, narukvica, prsten ili ogrlica pronađu svoje mjesto, gdje će biti sigurne od vanjskih utjecaja.

Koju kutiju odabrati?

Ukoliko posjedujete više komada prstenja, za vas će savršen odabir uz baznu, Classic kutiju biti i Classic Lidded kutija za nakit. Ako ste pak pozamašni kolekcionar nakita, samo je jedan odabir ispravan za vas, a to su Supersize kutije. Za sve koji nakit pospremaju u male kutijice koje ne zauzimaju puno prostora – počastite se Mini kutijama za nakit. Stackers kutije za nakit za cilj imaju olakšati proces sortiranja nakita i učiniti ga jednostavno dostupnim za buduću upotrebu. Dostupne su u raznim veličinama, oblicima i bojama te će odlično zadovoljiti sve individualne potrebe za slaganjem nakita. Ovisno o količini nakita kojeg posjedujete odabrat ćete prikladnu veličinu Stackers kutije za nakit. Vaš omiljeni lančić neće se zapetljati za ostatak nakita, niti ćete izgubiti vrijeme tražeći drugi par naušnica. Preglednost i šarmantan dizajn ono su što Stackers kutije za nakit čini posebnim.

Savršen su odabir kao poklon te će zasigurno vašoj voljenoj osobi izmamiti širok osmjeh na licu. Matična tvrtka pod kojom se nalaze Stackers kutije za nakit, sa središtem u Londonu, svoju dugogodišnju priču započela je proizvodnjom i prodajom satova. Svojim višedesetljetnim iskustvom i ugledom Stackers kutije za nakit jamče kvalitetu. Postale su globalno prepoznatljiv brand, a danas posluju u više od 40 država u svijetu. Poduzeće je do danas ostvarilo uspješnu suradnju s utjecajnim brandovima, javnim osobama i poznatim časopisima, stoga ne sumnjamo da će zadovoljiti i vaše potrebe.