Filter

*Ponudu organizira De Tempore. Ponuda vrijedi između 28.12.2022. i 29.01.2023. i odnosi se na kupnje odabranih proizvoda samo u uključenim trgovinama i na Elysees.hr. Svi artikli ovise o dostupnosti. Ponuda vrijedi samo u sljedećoj zemlji/regiji: Hrvatskoj . Ponuda ne vrijedi za kupovine izvršene u prošlosti, prije datuma početka ponude. Da biste izbjegli nedoumice, darovne kartice, usluge popravka i troškovi dostave ne računaju se kao kupnja koja ispunjava uvjete. Ova ponuda se ne može kombinirati ni s jednom drugom ponudom. Ova ponuda odnosi se samo na odabrane proizvode koji su svi označeni primjenjivim popustom. Svi proizvodi koji nisu označeni važećim popustom isključeni su iz ove ponude.

Zadržavamo pravo povući, izmijeniti ili odbiti ovu ponudu bez prethodne obavijesti. Zaposlenici Swarovski, zaposlenici Swarovski partnera i trgovaca te svi članovi njihovih obitelji isključeni su iz ove ponude. Sve kupnje podliježu Politici dostave i povrata.

Ovi Uvjeti dodatni su standardnim uvjetima i odredbama Swarovski, koji se i dalje primjenjuju. Ako postoji sukob između ovih Uvjeta i standardnih uvjeta i odredbi tvrtke Swarovski, ovi Uvjeti će imati prednost u mjeri potrebnoj za rješavanje sukoba.