“I da svijet ode kvragu, žene će kupovati torbice”

U kaosu uzrokovanim pandemijom koja je pogodila cijeli svijet sasvim bi logično bilo zaključiti da je potražnja za luksuznim i sezonskim modnim dodacima pala u apsolutni zaborav te da ljudi žele svoj novac preusmjeriti na kupovanje neophodnih dobara poput toaletnog papira i trenirki.

Rad od doma postaje rutina poput stogodišnjeg braka – svaki dan je novi dan ali je li zapravo toliko novi? Opet u pidžami ili trenirci odrađujemo svojih 8 radnih sati i svako jutro se pitamo: “A da se danas malo našminkam?”

U mentalnom kaosu koji nam je priuštila 2020. godina, a bojimo se same pomisli da bi 2021. mogla biti iole slična, zaista vrijedi pitati se: Što te čini sretnim? Ako je jedan od odgovora: shoppingiranje, ne dvoji već se uputi na www.elysees.hr i priušti si dozu serotonina koji će ti popraviti taj dan. A sigurni smo da hoće.

Ne brini za grižnju savijesti – analitičari tvrde kako su u vremenima krize, torbice čak najveći generator profita u kategoriji luksuznih modnih dodataka. Stoga se nemoj pitati hoće li te drugi osuđivati jer kupuješ torbice dok se najavljuje novi lockdown, poprilično smo sigurni da i oni kupuju “to nešto” što ih čini sretnim.

Nemoj brinuti ni o tome kad ćeš ju nositi, mi smo žene, nama je i odlazak u trgovinu avantura. A tek kad se sve vrati na staro, samo zamisli koliko ćeš biti zadovoljna što si sebe tada usrećila, a sada tu prekrasnu torbicu možeš kombinirati na sve druge outfite koji su stpljivo čekali da ih se ponovo prošeta.

U moru modela, boja i tekstura, teško ti je odabrati baš onu koja će ti savršeno pristajati? Možda možemo pomoći. U nastavku donosimo naše favorite.

MUST HAVE

RED VALENTINO WAVES CROSSBODY BAG

 

 

 

 

 

 

Moderna i otkačena Red Valentino torba ali jednako tako elegantna i savršena za posao kada trebate pokazati ozbiljnost i profesionalnost. Prigodna je za obavljanje svih dnevnih aktivnosti te je dovoljno prostrana za sve potrepštine.

RED VALENTINO RED WAVES CROSSBODY BAG

 

 

 

 

 

 

Kada bi zamislili večernju i “petite” verziju prethodno opisane torbe, onda bi točno takva bila ova Red Valentino mala crossbody torba, ukrašena zlatnim detaljima koja se može nositi i kao crossbody i shoulder bag zahvaljujući metalnom, podesivom remenu – izbor je na Vama.

 

Voliš naglašavati svoje outfite accessorize-ima? Super, savršeni modni dodaci su upravo ukrasi za kosu od Red Valentina u nastavku.

RED VALENTINO BOW HAIR CLIP

 

 

 

 

 

 

Imamo rješenje ako se želite osjećati posebno i glamurozno! Ova Red Valentino mašna za kosu apsolutno će naglasiti Vaš neustrašiv i razigran modni stil!

RED VALENTINO SANDIE HAIR BAND

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite savršen modni dodatak za svečanije prilike, svakako preporučamo ovaj prekrasan i nježan Red Valentino raif za kosu. Svaka modno osvještena djevojka sigurno je barem jednom pogledala epizodu popularne serije “Gossip Girl“, a ovaj modni dodatak sigurno će Vas podsjetiti na istu!

Podijelite ovu objavu