FALLING FOR FALL

Piše: Sienna Ana Belić, blogerica

Izvor: Fashion in the air

 

Jeste li se pitali kako se odjenuti chic i udobno ovu jesen za školu/faks/posao? Ponekad je teško pratiti sve lude trendove koji stalno izlaze, pa nije loše povremeno se držati i klasika, ali sa pomakom.

 

Pozdrav dragi moji!
Jeste li se pitali kako se odjenuti chic i udobno ovu jesen za školu/faks/posao? Ponekad je teško pratiti sve lude trendove koji stalno izlaze, pa nije loše povremeno se držati i klasika, ali sa pomakom. Uložiti u obuću, torbe i pletivo visoke kvalitete je ključno za jesen ako mene pitate. Također je bitno napomenuti da samo zato što je nešto klasik, ne mora značiti i da je dosadno. Možemo nositi jedan ili dva klasična odjevna predmeta u outfitu, te na njih dodati nekoliko zabavnih i unikatnih komada da cijeli look izgleda više trendy i mladenački.
Danas vam donosim dva outfita za jesensku inspiraciju u suradnji sa Elysees Boutiqueom u Zagrebu. Prvi outfit je stylish verzija “Back to school” looka, a drugi je savršen za mladu poslovnu ženu, naročito ako radi u zabavnom, kreativnom okruženju.

 

BACK TO SCHOOL

Marc Jacobs ima zaista odlične opcije kada se radi o “Back to school” outfitima! Ova Marc Jacobs vesta mi je odmah zapela za oko zbog preslatke svjetlucave duge. Zaista je predmet koji izaziva pozornost! A što kažete na ove također svjetlucave Marc Jacobs tenisice? Meni se jako sviđa kako izgledaju, i definitivno ih možete nositi i sa haljinama. Mislim da ovaj look predstavlja kako možete uzeti dizajnersku odjeću i napraviti kombinaciju koja će odlično funkcionirati na primjer za faks. Također ovakva vrsta odjeće je mnogo raznovrsnija i trajat će vam dugo.

 

BACK TO WORK

Vraćanje na posao nakon praznika može biti pravi izazov. Kada ste mlada poslovna žena neki puta možete zaglaviti u rutini jer niste sigurni koliko vlastitog stila smijete pokazati na poslu, a da ujedno izgledate profesionalno. Ovaj outfit pokazuje da kada izaberete prave odjevne predmete visoke kvalitete,  možete izgledati cool ali i profesionalno. Red Valentino majica na fotografijama je zaista posebna, ali u isto vrijeme i primjerena za posao. Kada dodate gležnjače bilo kojem outfitu, odmah se stvara cool dojam, te nema razloga zašto ih ne biste mogli nositi i na posao. Ove Marc Jacobs Ginger gležnjače su definitivno pravi izbor za jesen. Marc Jacobs Saddle torba sa zakovicama dolazi kao šećer na kraju ovoj kombinaciji.

 

Nadam se da vam se svidio post! :)
xoxo Sienna

Podijelite ovu objavu