Swarovski NOVA KOLEKCIJA

 

SLIJEDITE SVOJE ŽELJE

Ubrzajte puls ovog Valentinova s ​​odvažnim kristaliziranim darovima koji će zapaliti srca. Zadivljujući, primamljivi i jednostavno neodoljivi, svaki komad vas poziva da prepoznate ljubav u svim njenim oblicima. Bez obzira na to slavite li ljubav prema sebi, partnersku ljubav ili ljubav koja je neopisiva, pripremite se da padnete bezglavo. Matrix nova kolekcija očarat će vas svojom jedinstvenošću i elegancijom.

 

 

 

 

 

 

 

ROMANTIKA JE IN

Jasno izrazite svoje osjećaje bez da kažete ijednu riječ ovog Valentinova. Ponovno stvaramo romantiku pretvarajući tradicionalne simbole ljubavi u alate za samoizražavanje, od privjeska s otvorenim srcem obloženim prozirnim kristalima, do blještavih obruča vječnosti koji pokazuju dubinu vaše predanosti.

 

 

 

 

 

 

ZAPALITE SVOJU STRAST

Vjerujte svojim instinktima sa slojevitim nakitom koji privlači pažnju. Prigrlite svoju senzualnost s našim Volta privjeskom u obliku srca, koji kombinira zakrivljene trake kristala sa žestokim, zaoštrenim rubovima.

 

 

 

 

 

 

 

 

VJEČNI SJAJ

Neke ljubavi gore jarko i brzo, dok su druge stvorene da traju zauvijek. Prihvatite plamen ljubavi u nizovima potpuno brušenih kristala i mašnama koje odišu šaputanim obećanjima.

 

 

 

 

 

 

 

Otkrijte Swarovski novu kolekciju na Elysees Web Shopu i osjetite ljubav!

Podijelite ovu objavu