Pariška “IT” destinacija!

Hotel Costes najpoznatiji je pariški hotel impozantnog interijera i THE mjesto na kojem svatko želi biti viđen. Braća Costes, vlasnici hotela, prešli su trnoviti put od konobara do najpoznatijih poslovnih ljudi, a njihova poduzetnička priča jednako je impresivna kao i sam hotel. Costes je otvoren 1996. godine i smješten u neposrednoj blizini robne kuće Colette i vrtova Tuileries. Budoarski prostor interijera osmislio je proslavljeni dizajner Jacques Garcia, a isti neodoljivo poziva na koketiranje.

Već na prvi pogled, vašu će pažnju, ali i sva osjetila zaokupiti atmosfera s prigušenim svjetlima, lista vrhunskih koktela, prepoznatljiva glazbena pozadina i ugostiteljsko osoblje koje nalikuje modelima. Moto „Vivre en style“  ovdje itekako dolazi do izražaja. Osim dobrog stila, u hotelu Costes pronaći ćete samo lijepe ljude, bilo da se radi o gostima ili samom osoblju koje kao da je upravo „sišlo“ s Vogue naslovnice.

Terasa restorana izgleda kao i svaki drugi kutak hotela, jednom riječju – impresivno. Osim supermodela koji ovdje jedu zelenu salatu, na terasi hotela sasvim sigurno ćete zateći i poznate ličnosti: modne dizajnere, poduzetnike, glumce i pjevače.  Hotel Costes meka je za poznata lica pa je tako i Kim Kardashian priznala da je jednom prilikom doletjela iz Amerike samo kako bi pojela cheesecake u hotelu, a Katie Grand je nepozvana upala na večeru Marc Jacobsa s kojim je poslije ostvarila jednu od najunosnijih suradnji u modnom biznisu.

Marc Jacobs i Katie Grand

Pozvani ili nepozvani, u hotel Costes možete ući samo na jedan način-sa stilom. Dizajnerska odjeća nije uvjet, ali je svakako više pravilo no iznimka, s obzirom na društvenu obojenost kojom se hotel može pohvaliti. Predlažemo kombinacije u kojima ćete se dobro osjećati i, naprosto, zablistati!

Marc Jacobs suknja/Marc Jacobs košulja/ Marc Jacobs torba

Svakako valja spomenuti da nadaleko poznata francuska bahatost, ovdje doseže svoj vrhunac. Konobari i barmeni ovdje ne gledaju blagonaklono na vaše narudžbe, a ako im baš i niste simpatični, to će vam i pokazati. Vjerovali ili ne, francuska bahatost kao “gratis” sastojak koji ćete, vrlo vjerojatno, biti prisiljeni i sami konzumirati, ne predstavlja prepreku brojnim gostima koji se u ovaj hotel vraćaju kao pčele na med. Čini se da je biti viđen u hotelu Costes, vrijedno baš svake žrtve!

No kako biste ipak pokušali izbjeći aroganciju ugostiteljskog osoblja, predlažemo da se poslužite univerzalnim trikom-razvucite osmijeh od uha do uha i, u nekoj od neodoljivih modnih kombinacija, zasjenite francusku bahatost!                                

Marc Jacobs haljina

                                                                                                                        

 

 

 

 

Podijelite ovu objavu