MET GALA X SWAROVSKI

 

Met Gala je globalno prepoznatljiv događaj koji odaje počast modi i dizajnu, a održava se još od davne 1995. godine.

Tema ovogodišnje Met Gala večeri bila je bogata modna ostavštvina njemačkog dizajnera Karla Lagerfielda, koji je, poput Swarovskog, imao je strast za samoizražavanjem, kreativnošću i izvanrednošću.

Glamur i nezaboravne kreacije na crvenom tepihu nezamislive su bez Swarovski kristala, pa su tako i ove godine brojna poznata lica zabljesnula Swarovski sjajem.

Keke Palmers poznata američka glumica ostavlja bez daha u haljini ukrašenoj s preko 12,000 Swarovski kristala i bisera, a svoj look upotpunila je sa Swarovski Lucent pink naušnicama s kojima jednostavno ne možete proći neopaženo.

 

 

Paloma Elsesser svoju prekrasnu tamnoplavu haljinu upotpunila je sa Swarovski Hyperbola naušnicama i Swarovski Millenia cocktail prstenom koji zasigurno privlače pažnju.

   

 

Elegantna Paris Hilton nosila je predivnu haljinu s rukavicama prepunim Swarovski kristala i odgovarajući choker.

Cardi B ostavila nas je bez teksta izgledajući spektakularno u remek djelu ukrašenom s preko 27,000 ručno izvezenih Swarovski kristala i bisera.

Američka glumica Rachel Brosnahan nosila je prekrasnu haljinu ukrašenu s 4,000 ručno izvezenih crnih Swarovski kristala.

Istražite svijet Swarovski kristala na Elysees Web Shopu i blistajte Swarovski sjajem svaki dan.

 

Podijelite ovu objavu