Metalik srebrno je chic: Coach i Marc Jacobs torbice

Zlato će ove godine odspavati zimski san u našim ormarima: britanski je Vogue već početkom ove godine na velika vrata najavio povratak srebra u svakodnevne odjevne kombinacije. Uočljiva, ali ipak suptilnija od neona ili jarkih zasićenih nijansi, metalik boja odjeće i odjevnih dodataka donosi ekstravaganciju hladnog tona koja podsjeća na modu osamdesetih, kada je disco zaludio cijeli svijet.

Povratak srebra na velika vrata

Odvažna boja ovog plemenitog metala oduvijek je bila omiljeni modni izbor tijekom slavljeničkog novogodišnjeg perioda; zahvaljujući dizajnerima koji su je prigrlili i uveli u svoje modne revije za ovu godinu, metalik boja sada ponovno postaje zastupljenija kao odvažan detalj neformalnijih outfita koji se ne nose nužno samo za svečane prigode.

Kao i bilo koji srebrni odjevni predmet ove sezone, sada i torbica u ovakvoj boji postaje tvoja najbolja prijateljica i tijekom radnog dana i tijekom lude noći.

Coach Tabby Metalic Silver

Coach Tabby Metalic Silver  torbica je od goveđe kože čija nestvarno sjajna površina djeluje poput zrcala. Riječ je o specijalnom izdanju slavne Tabby torbice koja se pojavila već u 70-ima; ove je godine ponovno zaludjela modne obožavatelje u cijelom svijetu. Njezin dizajn poštuje otmjenu jednostavnost: upečatljivost je postignuta upotrebom jedne hrabre boje koja govori tisuću riječi. Detalji su stoga minimalni, najviše se ističe prepoznatljivo slovo C koje predstavlja luksuznu njujoršku modnu kuću Coach, kao i kopče pomoću kojih možete odvojiti remen za rame.


Marc Jacobs The Convertible Clutch Silver

Marc Jacobs torba The Convertible Clutch Silver sadrži remen za rame koji može ukloniti, pa tako postaje clutch torbica koja se drži u ruci.  I ona je zaseban dio St Marc linije; metalna kopča sastoji se od dvaju spojenih slova J, dok oštre crte slova M krase vrh širokog trapezastog oblika torbice. Možeš je nositi u all-silver ekscentričnoj estetskoj viziji ili je uklopiti kao „maksi“ detalj minimalističke kombinacije. Također, ako ti se sviđa linija St Marc, baci oko na ostale torbice iz ove linije.


Marc Jacobs The Snapshot Silver

Marc Jacobs torba The Snapshot Silver također predstavlja samo jednu, ali vrlo zanimljivu verziju prepoznatljive torbice iz linije The Snapshot. Futuristički dizajn ponosi se pravom Saffiano kožom. Ova linija torbica svoje ime duguje obliku koji blago podsjeća na malu kameru, posebice zbog dvaju slova J u sredini spojena u ovalni logo koji izgleda poput objektiva. Na širokom remenu za rame, koji se može i ukloniti pomoću kopči, velikim je i smionim slovima utisnuto ime slavnog dizajnera.


Marc Jacobs The Mini Top Handle Silver

Marc Jacobs torba The Mini Top Handle Silver dolazi iz posebne linije St Marc, u kojoj se američki dizajner poigrava vlastitim imenom, odnosno inicijalima. Široki trapezasti oblik na vrhu torbice „račva“ se u kose linije koje predstavljaju gornji dio slova M, dok se kopča za otvaranje sastoji od dvaju metalnih lančića koji izgledaju poput slova J, čime dizajner dokazuje koliko inovativno uklapa autorski potpis u sami izgled torbice. Ova se mala višefunkcionalna ljepotica može nositi kao ručna torbica, ali sadrži i remen za rame u obliku tankog metalnog lanca.

U svojoj srebrnoj torbici nosit ćeš sve što ti treba, ali prenijet ćeš sa sobom i moderni sjaj nebodera, gradskog prometa, zrcalnih površina i urbane budućnosti.  Nikad ne biraj dosadne opcije kada već svoj modni izričaj možeš bez problema pretvoriti u igru koja traje iz dana u dan. Kažu da je govor srebro, a šutnja zlato: torbice koje ti nudimo veoma su razgovorljive i stoga će sigurno dobiti pozivnicu za tvoje svakodnevne modne zabave!

Podijelite ovu objavu