Swarovski kristali kao inspiracija za ljetni make up

Ljetna sezona posebna je jer i one manje hrabre natjera da im ormari zasjaju u nekoliko snažnih boja. Jedna od kolekcija koja je ove godine obilježila ljetnu modnu sezonu pala je pod modnu palicu kreativne direktorice Giovanne Engelbert.

Jarke boje su modni hit ljetne sezone te su obilježile crvene tepihe diljem svijeta. Giovanne učinila je nešto drugačije – svoj unikatni modni senzibilitet koji proizlazi iz talijanske estetike uspjela je povezati sa Swarovski tradicijom u potpuno savršeni spoj! Osim što je novi pristup oduševio i ponovno osvojio vjerne obožavateljice Swarovski nakita, kultni brend svojom je novom kolekcijom oduševio i gen Z generaciju i uvjerila ih da se povežu s kolekcijom. U Wonder of Color nakitu inspiraciju je pronašla i make up artistica Sanja Agić. 

Nježno i romantično

Nježna i romantična ružičasta je u Swarovski izdanju otkrila savršenu kombinaciju za izlazak na večeru u gradu ili izlazak s prijateljicama na vinske radionice u Moments Fine & Wine Shop. Nizovi ružičastih kristala spojili su se u naušnice, ogrlice i narukvice u kojima možete pronaći onaj jedan statement detalj ili ih nositi spojene zajedno za sjajni look u kojem nećete proći nezamijećeno. Osobito ako ih, kao i Sanja za nezaboravni ljetni look,  spojite s ružičastom linijom tuša za oči te nježnim ružičastim tonovima na usnama i obrazima.

Mistično i moćno

Nijanse zelene uvijek donose dozu mistike, a u Swarovski izvedbi izgledaju i vrlo moćno. Smokey eyes look u zelenim tonovima koji je kreirala Sanja Agić savršeno komplementira Swarovski prstenju, naušnicama i ogrlicama, a cijelom look onaj posebni pečat dao je remen ukrašen Swarovski kristalima.

 

Vedro i boemski

Voliš žuto? Sad zamisli… gledaš sunce, sjediš ispod drveta limuna, pokoja žuta haljina u tvojem ormaru i jedino što ti preostaje ovo ljeto je Swarovski Kristal na tvojem vratu, ruci, ma gdje god ga poželiš. To je boja koja savršeno prenosi karakter ljetne sezone, zbog čega će upravo upečatljivi komadi Swarovski nakita u nijansama žute biti najbolji modni dodatak našem ljetnom looku. Ne znaš kako ih dodatno istaknuti? Sanja Agić predlaže nekoliko odvažnih poteza kistom u žutoj boji koji će, baš poput Swarovski nakita, svakom looku dati dozu ljetne vedrine.

Inspiraciju Swarovski Wonder of Color kolekcije možete pronaći u Swarovski buticima u Zagrebu ( Masarykova 10, City centar one West), Rijeci ( Korzo 1) i Splitu ( City centar one Spli) ili na Elysees multribrand web shopu.

 

Podijelite ovu objavu