Pripremite listu želja za nove Coach modele!

COACH torbe istovremeno su glamurozne i upečatljive, uz njih ćete se istaknuti i u svakodnevnoj odjevnoj kombinaciji. Donosimo odabrane novitete!

COACH BACKPACK je ruksak koji ćete jednostavno obožavati nositi za svaku prigodu! Mali je, ali je praktičan i prostran! Uljepšavaju ga ručke od tkanine koje će zasigurno biti primijećene! Dolazi u nekoliko boja a za koju ste se Vi odlučili?

 

COACH BUCKET WINE BAG je divna i ženstvena bucket torba s prepoznatljivim Coach logom kao uzorkom. Torba dolazi s kraćom ručkom i s dugačkom za maksimalnu praktičnost. Torba je iznimno prostrana i lagana za nošenje!

 

COACH SOFT TABBY WINE BAG je novitet u svijetu već nam dobro poznatog Tabby modela! Oduševljava svojom praktičnošću u vidu dva remena i vedrim bojama koje podižu svaku odjevnu kombinaciju!

COACH SOFT TABBY BUTTERCUP BAG je novitet u svijetu već nam dobro poznatog Tabby modela! Oduševljava svojom praktičnošću u vidu dva remena i vedrim bojama koje podižu svaku odjevnu kombinaciju!

COACH BEAT SADDLE IVORY BAG je model izrađen od teleće kože s metalnim mat zlatnim dodacima. Upravo takvi dodaci čine ovu torbu posebnom!

Novi član obitelji COACH je torba Tabby! Inspirirana dizajnom 70-ih godina u ruhu modernog doba!

COACH MADISON BLACK BAG će oduševiti sve ljubiteljice vječne klasike! Divna glatka koža u kombinaciji s remenom je odličan odabir za svaku kombinaciju!

 

 

Koju god torbu da odaberete elegancija je zajamčena! Izbor je na Vama!

Podijelite ovu objavu