Najsjajniji super Bowl nastup ikad!

Najsjajniji super Bowl nastup ikad!

Nastup koji je oduševio gledatelje je ovogodišnji nastup na Super Bowlu i to onaj kraljice hip-hop soula Mary J. Blige. Osim nastupa, priča se i o kombinaciji koju je pritom nosila.
Potpisuje je dizajner Peter Dundas koji je osmislio kombinaciju topa, kratkih hlača, šešira i visokim čizmama DUNDAS by Sergio Rossi. Sve je ukrašeno laserom rezanim zrcalnim stakalcima koja su ušivena na komade uz 10 000 Swarovski kristala i bisernim perlama. “Obožavam neočekivani glam Swarovski kristala pri dizajniranju kroja.” – zaključio je Dundas!

“Prionuo sam dizajniranju razmišljajući o tome kakva je Mary ikona. Razmišljao sam o tome što povezujem s njom i želio sam da se osjeća kao da je ta odjeća dio njezina identiteta. Radim komade za ekstrovertirane situacije i ekstrovertirane ljude. Volim kada žene zabljesnu u mojim komadima.” – zaključio je dizajner.

Ovim outfitom pretvorio je Mary u snježnu leopardicu.

Za Vas smo izdvojili blještave komade nakita za potpuni sjaj i izgled dive.

Swarovski naušnice Hyperbola s jedinstvenim zakrivljenim dizajnom izuzetno su kompleksne. Prikazujući kombinaciju briljantnih i stepenasto izrezanih prozirnih kamenja, daju eleganciju izgledu.

Swarovski prsten Hyperbola dizajniran je kao čarolija svojim odvažnim trodimenzionalnim oblikom koji daje skulpturalni dojam. Stručno izrađen od stepenastog kroja i briljantno izrezanog prozirnog Swarovski kristala. Nošenjem Hyperbola prstena unosite eleganciju i dozu glamura u svaki izgled. Idealan je za svaku sportsku dnevnu kombinaciju uz jednostavnu majicu kao i uz elegantne večernje haljine.

Otkrijte svoju zaigranu stranu i zabljesnite poput prave dive!

 

Izvor slika

@therealmaryjblige
@dundasworld
@peter_dundas
@swarovski

Podijelite ovu objavu