Swarovski Red Carpet

Dodjela Oscara je najvažnija večer u Hollywood kalendaru te uvijek nosi neke od najboljih modnih trendova na crvenom tepihu. Dizajnerske haljine mogle bi osvojiti većinu naslovnica u noći dodjele, ali zadivljujući niz nakita na crvenom tepihu također je vrijedan vaše pažnje. Inspirirajte se najsjajnijim trenucima s dodjele Oscara 2023.

Swarovski je postao sinonim za stil crvenog tepiha. Nošeni na najprestižnijim svjetskim događajima, naši kristali omogućuju slavnim osobama da privuku pažnju dok pokazuju snagu samoizražavanja.

Pjevačica Tems u bijeloj kombinaciji nosi upečatljiv Swarovski nakit bijele boje, zanimljivim prstenom Mesmera i asimetričnim naušnicama Gema iz kolekcije kojim je osvojila crveni tepih.

Supermodel Sara Sapmaio na Elton John AIDS foundation svoju haljinu s otvorenim leđima upotpunjuje Swarovski Millenia nakitom, ogrlicom, te narukvicom i naušnicama iz kolekcije.

Na zabavi Vanity Faira, glumica Shailene Woodley obilježila je stari Hollywood u baršunastoj haljini s prozirnim nakitom Millenia kolekcije.

Glumica Olivia De Jonge je zablistala u Swarovski nakitu.

Nakit nadopunjuje jedinstvene haljine kristalima koji zaista oduzimaju dah, Oscar je često prilika kojom se pokazuju kombinacije koje inače ne biste vidjeli. Od potpuno kristaliziranih odjevnih predmeta do spektakularnog nakita i dodataka, Swarovski izvanredne kolekcije su u središtu pozornosti.

Koji je vaš favorit?

Podijelite ovu objavu