Spremno prihvatite modnu igru i zablistajte uz novu kolekciju Swarovski II

 

Kolekcija II predstavlja kreativnu novu eru brenda Swarovski u kojoj ćete ponovno otkriti svoju zaigranu stranu! Uronite u Swarovski svijet! 

Kolekcija II je razigrano koketiranje s modernom kulture u stilu igraonice boja, inspirativnog dizajna i samoizražavanja. Spremno uronite u svijet ove moderne priče koja obiluje kristalnim nakitom koji je istovremeno razigran i glamurozan. Donosi naušnice s kristalima u kombinaciji s pozlaćenom postavkom neobične forme koja cijeloj kombinaciji daje notu odvažnosti, kristalno prstenje s kojim ćete itekako zablistati, glamurozne ogrlice i narukvice koje možete kombinirati i s drugim nakitom iz kolekcije.

Svaki komad iz kolekcije II bit će pun pogodak i savršen dodatak vašoj kutiji s nakitom.

Savršen balans kultne estetike i moderne funkcionalnosti!

Kristalne ogrlice iz kolekcije II koje pristaju sasvim uz vrat, odjevnoj kombinaciji će dati glamuroznu notu bez puno drame. Za ovu čudesnu kolekciju dizajnirano je i kristalno prstenje s kojim ćete u kombinaciji spremno moći prihvatiti modnu igru. Odaberite prstenje s kristalom koji možete kombinirati i s drugim odvažnijim nakitom za hrabra večernja izdanja.

Baš kao i stil kakav njeguje nova kreativna direktorica brenda Swarovski, Giovanna Engelbert, kolekcija II pršti hrabrim formama kristala i čudenosm energijom kreativnog dizajna. Swarovski ogrlica Millenia Octa iz nove kolekcije, izrađena je od niza kristala koji će dati Vašem svakodnevnom izgledu dodatni sjaj! Ovom zabavnom Millenia ogrlicom zasigurno ćete zasjati i privući poglede.

Swarovski prsten Dulcis inspiriran je iz Pop Art pokretom a uz sjajne pozlaćene tonove osigurat će upečatljiv izgled. Prsten možete kombinirati i uz ostali nakit iz obitelji Dulcis za potpuni glamurozan izgled.  Swarovski naušnica Millenia imaju tri bijela kristala brušena u oblik osmerokuta, različitih veličina koji čine ove naušnice posebnom i različitim. Nosite ih same ili kombinirajte s drugim naušnicama iz kolekcije Millenia kako biste dodali vlastitu notu glamura.

Swarovski naušnice Constella s kristalima čija inspiracija proizlazi iz ljepote zvjezdanog neba je nakit bezvremenskog oblika. Svaka je naušnica ukrašena okruglim kristalima briljantnog reza sa slojem zlata. Upotpunite svoj dekolte Constella ogrlicom kako biste istaknuli svu jedinstvenost naušnica i naglasili svoj stil.

Dopustite da Vas obuzme magičan svijet Swarovski modne priče!

Prihvatite modu igru i zablistajte!

Podijelite ovu objavu