BACK TO SCHOOL – Probudi motivaciju za učenjem

Visoke ljetne temperature ne popuštaju unatoč činjenici da se bliži početak jeseni. On je ujedno i početak novih avantura i uzbuđenja za mnoge školarce, kao i za studente. Novi početak mnogi će obilježiti uz kupnju knjiga, laptopa/tableta i odjevnih kombinacija. Uz to, neizostavne su torbe, ali i modni dodaci uz koje se svaka djevojka osjeća posebno i spremno za nove izazove.

Poznato je da nas nove stvari mogu motivirati, stvoriti pozitivno ozračje u kojem se osjećamo da možemo biti još bolji i produktivniji nego ranije. Nova torba odlična je motivacija za osvajanje najboljih ocjena. No, koju odabrati? Donosimo vam ideje za nošenje već prokušanih torbi, kojima se vraćaju mnoge studentice, ali i srednjoškolke.

The Medium Tote je pravi odabir za početak akademske ili školske godine

Marc Jacobs The Medium Tote torba je idealne veličine za nošenje knjiga, skripti, tableta ili laptopa. Svojom jednostavnošću osvaja, a pristaje na mnoge kombinacije: od klasičnog jeansa do elegantnih haljinica i jesenskih balonera. Tote torbu možete nositi u rukama, ali i na ramenu ili pak preko tijela zahvaljujući remenu koji dolazi uz nju.

Snapshot torbice – sve najpotrebnije na dohvat ruke

Razigrane, ali i ozbiljne, naizgled malene, a taman dovoljne za najpotrebnije osobne stvarčice, otporne na ogrebotine, udarce i vodu – sve to opis je za snapshot torbice koje su postale hit na tržištu. Kako i ne bi kada su pomno izrađene od saffiano kože koja garantira dugotrajnost. Stopostotna pokrivenost poliuretanskim premazom jamči suhoću stvari i kada vas iznenadi najjači pljusak. Odličan su dodatak školskim ruksacima, taman dovoljne za mobitel, novčanik i make up. Osobne stvari tako su uvijek uz vas bez nepotrebnog nošenja ruksaka svugdje sa sobom. Ovu ćete torbicu zasigurno nositi svugdje: u grad, na druženja, izlaske ili pak na izlete – bezbroj je mogućnosti.

Nezaobilazan modni dodatak – gumica za kosu

Marc Jacobs scrunchie gumica jayquard od stopostotnog pamuka idealna je za sve one koji vole istaknutije modne dodatke nositi na glavi. Uz ovakvu gumicu ne morate brinuti kakvu ćete frizuru nositi danas, savršen izgled postiže se već za 10 sekundi.

Podijelite ovu objavu

has been added to your cart.
Plaćanje