Kolekcija ONE predstavlja raskošnu novu eru brenda Swarovski u kojoj ćete ponovno otkriti svoju zaigranu stranu!

Kolekcija ONE predstavlja raskošnu novu eru brenda Swarovski u kojoj ćete ponovno otkriti svoju zaigranu stranu

Baš kao i stil kakav njeguje nova kreativna direktorica brenda Swarovski, Giovanna Engelbert, kolekcija ONE pršti hrabrim formama kristala i energijom boja koja vas odmah obuzme. Engelbert je radila na uredničkim pozicijama u magazinima L’Uomo Vogue, Vogue Japan i W, bivši je model i street style megazvijezda. Njezino iskustvo, osjećaj za stil i ljubav prema kristalnom nakitu omogućili su joj da stvori novu viziju brenda koja spaja elaborirani suvremeni dizajn i 125-godišnju tradiciju kuće Swarovski.

“S kristalima se možete igrati”, rekla je Engelbert za američki Vogue, a upravo je to i srž nove kolekcije kristalnog nakita Swarovski. Kolekcija ONE obiluje kristalnim nakitom koji je istovremeno razigran i glamurozan. Donosi kristalne naušnice s kristalima u jarkim bojama u kombinaciji s pozlaćenom postavkom neobične forme koja cijeloj kombinaciji daje notu odvažnosti baš kao i modele s asimetričnom kombinacijom boja. Kristalne ogrlice iz kolekcije ONE koje pristaju sasvim uz vrat i dolaze u pastelnim bojama, komad su kojim ćete odjevnoj kombinaciji dati glamuroznu notu bez puno drame.

Engelbert je za ovu čudesnu kolekciju dizajnirala i kristalno prstenje s kojim ćete itekako zablistati, ali i spremno prihvatiti modnu igru koja nam je tako nedostajala tijekom mjeseci u lockdownu. Odaberite zeleni Dulcis prsten s ružičastim kristalom koji možete kombinirati i s drugim odvažnijim prstenom za hrabra večernja izdanja ili kristalni prsten Gema koji izgleda kao da se rascvjetao na ruci, ako tražite odvažan komad za podizanje svakodnevnih kombinacija. Zapravo, svaki komad iz kolekcije ONE bit će pun pogodak i savršen dodatak vašoj kutiji s nakitom.

Cijelu Swarovski ONE kolekciju pogledajte ovdje.

Podijelite ovu objavu