Izdvajamo bestsellere koji će se naći na Vašoj listi želja ove godine!

Torba je ultimativni modni dodatak bez kojega bi svaka kombinacija jednostavno bila nezamisliva. Pogledajte bestsellere koje izdvajamo, a koji će se zasigurno naći na vašoj listi želja za ovu godinu. Ovo su torbe koje će upotpuniti baš sve kombinacije i biti modni dodatak koji ćete nositi s velikim zadovoljstvom.


Snapshot bag“ jedna je od najtraženijih torbica s potpisom Marc Jacobsa. Kultna Snapshot torba neodoljivog i jedinstvenog dizajna, dostupna u raznolikim bojama i uzorcima prepoznatljiv je modni dodatak američkog dizajnera. Lako se kombinira i pristaje uz svaki outfit. Prednost kod torbe je mogućnost skidanja remena i stavljanja nekog s drugačijim dizajnom te transformiranja cijelog izgleda.

 

Torbica „The Glam Shot 21“ izrađena je od neodoljivo fine kože i dodatno podstavljena tekstilom radi ugodnijeg osjećaja. Dolazi u brojnim varijantama, a torbica će razigrati svaki styling te svaku modnu kombinaciju dodatno uzdignuti na nivo profinjenosti i upečatljivosti. U paleti boja su bež, crna, plava – kombinirajte ih prema svojim outfitima.

 

 

Marc Jacobs „Traveler Tote“ torba s unutarnjim džepom, prilagodljivim remenom i otisnutim logom s prednje strane je savršen odabir ako planirate putovanje. Vrlo je prostrana, a opet lagana i moderna! Možete odabrati veličinu, materijal i boju koja najviše odgovara upravo Vašim željama! Za potpuni cosmo look odabrat ćete ne jedan, nego nekoliko modela iz Traveler Tote kolekcije i apsolutno se zaljubiti u nevjerojatnu funkcionalnost i atraktivnost ovog modela.

 

Podijelite ovu objavu