Swarovski WONDERLAB

”Rasplamsaj svoje snove” slogan je novog razdoblja  za Swarovski koji će od ovog Svibnja zapanjiti sve ljubitelje nakita!

Sa proslavljenih 125 godina rada i truda, Swarovski ide korak naprijed sa svojom dosadašnjom vizijom budućnosti koja je prepuna novih i briljantnih ideja i dizajna. Novo razdoblje započinje spajanjem svih odjela poslovanja kroz senzacionalnu ideju koja u prvi plan stavlja novi izazov, ističući njegov dinamičan i uzbudljiv karakter.

”Kroz 125 godina poslovanja, Swarovski je imao moć u konstantnom tranformiranju i obnavljanju, ostajući uvijek vjeran svom identitetu. Oduševljeni smo što dodajemo novo poglavlje ovoj veličanstvenoj priči o uspjehu postavljanja težišta brenda na ono što zovemo  dostupan luksuz, kako bi se razvijali i bili sinonim za kristalno jasan stil života” – Robert Bachbauer.

WONDERLAB

Izraz ”Rasplamsaj svoje snove” (adaptirano sa engl. Ignite your dreams“) proizašao je iz imaginarne tvornice snova, nazvanom Wonderlab. Time je Giovanna Engelbert, nova kreativna direktorica Swarovskog okarakterizirala kristalno jasan stil života – koji je poput apstraktne radionice otvorene za sve kreativne ideje kako bi naglasili posebnost i jedinstvenost svih koji sudjeluju u tom fantastičnom putovanju.

Wonderlab je ideja čarobnog mjesta koje uključuje sve za što se Swarovski zalaže i nastavit će biti inspiracija u narednim godinama. Ta tvornica snova, mjesto je gdje se susreću znanost i čarolija te zajedno stavljaju naglasak na eleganciju, pružajući element iznenađenja koji će osjetiti svi koji sudjeluju u novom Swarovski razdoblju.

Kroz eksplozivan pristup bojama, veličinama i stilu, nova vizija prožima se ne samo kroz proizvode, već i kroz iskustva, događaje i novi koncept prodajnih mjesta širom svijeta, mijenjajući način na koji smo percipirali Swarovski, a sve zahvaljujući novoj, radikalnoj viziji za budućnost!

Podijelite ovu objavu