Razbijamo predrasude!

Ovog ožujka zajedno „Razbijmo predrasude“ uz Swarovski

“Teže je razbiti predrasudu nego atom,” rekao je legendarni fizičar Albert Einstein. Ipak, to ne znači da je nemoguće. Ovog ožujka Swarovski kreće na putovanje u tom smjeru pokretom “Razbijmo predrasude”.

Kao internacionalna zajednica, Swarovski prepoznaje i slavi različitost kao dio naše svakodnevice. Ipak, odnos prema drugima i drugačijima u današnjem svijetu obojan je predrasudama, stereotipima i diskriminacijom, što uključuje i žene. Jeste li znali da prema istraživanju UN-a gotovo 90 % svjetskog stanovništva bez obzira na spol ima predrasude prema ženama? Ove predrasude utječu na sve sfere života žena — zato ih je potrebno razbiti.

Kako su jednakost, raznolikost i inkluzivnost ključan dio Swarovski vizije, cilj pokreta “Razbijmo predrasude” blizak je samom smislu postojanja brenda. Promjena znači stvaranje uvjeta u kojima bi različitost bila izvor slavlja i veselja.  Upravo zbog toga, svi zajedno pozvani smo da proslavimo svoje i posebnosti drugih jer pojedinac može malo, ali zajedno možemo više. Šarena  Swarovski Lucent kolekcija omogućuje upravo izražavanje i proslavu vlastite osobnosti. Lucent naušnice s potpuno izrezanim kristalima u plavoj, ružičastoj, zelenoj ili žutoj boji pravi su statement piece kojima čak i najoblačnije dane možete učiniti vedrima.

Prvi korak prema razbijanju predrasuda jest proslava onoga što pojedinca čini posebnim. Široki izbor Swarovski nakita daje mnogobrojne mogućnosti za izražavanje vlastitog stila, načina razmišljanja i osjećaja. Swarovski Lucent satovi sa središnjim dijelom od safirnog stakla u ružičastoj, zelenoj ili žutoj boji dolaze s neprozirnim silikonskim remenom koji se lako može zamijeniti drugim ovisno o Vašoj odjeći ili raspoloženju. Proslavite svoju individualnost i odaberite boju samo za sebe!

Na kraju krajeva, osobni stil odraz je vlastite osobnosti. Vaša osobnost ono je što Vas čini posebnom i ona bi se trebala slaviti, a ne mjeriti i deklarirati. Kako biste se mogli što bolje izraziti i na što ljepši način proslaviti vlastitu posebnost, važno je pomno odabrati detalje. Odaberite Swarovski i zajedno razbijmo predrasude!

#BreakTheBias

#Swarovski

#IgniteYourDreams

#IWD2022

Podijelite ovu objavu