Majčin dan uz Swarovski: Jedinstvena žena koja zaslužuje sjaj

Ovaj Majčin dan slavimo majčinstvo Swarovski nakitom čiji poseban sjaj do većeg izražaja dolazi na osobama koje su Vama posebne.

Majčinstvo nadahnjuje i ispunjava. Svaki odnos majke i djeteta poseban je i individualan — baš kao i osobni stil. Ukorijenjen u podršci, povjerenju, ljubavi, čežnji, brizi ili nečem drugom, to je odnos kojeg stvaraju i definiraju upravo oni koji ga žive: majka i dijete.

Jedna jedina jedinstvena: Majka

Što je to što majku čini majkom? Kakav god bio Vaš odgovor na ovo pitanje, proslavite svoju majku poklonom koji je jedinstven baš kao i ona — poklonom koji u sebi sadrži svemir radosti, blistave ljubavi i neizmjerne nježnosti.

Za ženu koja isijava ljubav

Za onu koja je podrška u svakom trenutku i za onu koja vidi taj sjaj u Vama — proslavite čudo majke kristalnim darom koji će pokazati Vašu ljubav i poštovanje, danas i svaki dan.

 

Žena koja sjaji

Osim što je majka, ona je i individua koju, između ostalog, posebnom čini i njezin modni izražaj. Kreiran s ljubavlju i pažnjom, Swarovski nakit dizajniran je da pomogne onima koje volite (uključujući i vas same!) da sjaje iznutra prema van. Neka svi vide kako Vaša majka sjaji.

Istražite i ostatak Swarovski asortimana i odaberite ono što će Vašu majku učiniti još sjajnijom, uz akcijsku ponudu od 29.4. – 8.5.2022., za kupnju iznad 1250kn, dobit ćete prekrasnu ružičastu kutiju na dar.

Vrijedi do isteka zaliha.

 

Podijelite ovu objavu