Nakit koji podiže svaku kombinaciju

Nakit ima moć transformirati odjeću, rasplamsati vašu maštu i podići vam raspoloženje.

Služi kao temelj za kreativnost, pružajući komade koji su vam potrebni za stvaranje zadivljujućih kompleta. Od varljivo jednostavnih naušnica s nitnama do bogate kolekcije prstena, naš osnovni nakit obogatit će vašu svakodnevicu čudesnim kristalima.

 

 

Odvažne ogrlice

 

 

Prihvatite svoju individualnost i istaknite ju uz pomoć ogrlica s privjeskom. Neophodan komad nakita, svakodnevni privjesci mogu se nositi sami ili u slojevima uz odvažne ogrlice i lančiće. Pogledajte Millenia i Ortyx kolekcije ogrlica s kojima će te ostaviti nezaboravan dojam.

 

 

 

 

 

 

Naušnice

 

Naušnice s nitnama dio su nakita koji potiče eksperimentiranje. Daleko od osnovne, ova bezvremenska opcija naušnica može biti jednako učinkovita bilo da se nosi kao dio minimalističkog izgleda ili kao neophodan dio za kanaliziranje potpunog glamura.

Uzmite tragove svog svakodnevnog stila i odaberite par naušnica koje vam pristaju. Pokažite suptilno svjetlucanje s jednim kristalom ili stvorite impresivnu kombinaciju više kristala u različitim bojama, oblicima i veličinama. Harmonia, Mesmera i Millenia kolekcije naušnica nedvojbeno će savršeno ispuniti ovaj zadatak.

 

 

Prsteni za svaku prigodu

 

 

Držite magiju u svojim rukama uz očaravajuću kolekciju naslaganog prstenja. Pomiješajte i uskladite različite stilove kako biste stvorili eklektičan izgled koji je potpuno vaš.

Zračite dramom s višestrukim svakodnevnim prstenjem na jednom prstu ili istražite maksimalizam noseći nekoliko velikih kamenja na jednoj ruci. Pogledajte prstene iz kolekcija Mesmera, Millenia i Hyperbola koje će vas očarati svojom elegancijom.

 

 

 

 

 

Narukvice

 

 

Svakodnevne narukvice neophodan su nakit, bilo da se nose za određenu prigodu ili za dodavanje nenametljivog glamura ležernom izgledu. Nosite jednu elegantnu narukvicu koja pristaje uz sve ili privucite pozornost zapešćima prepunim kristala. Ortyx, Tennis i Emily kolekcije su narukvica koje oduzimaju dah.

 

 

 

 

 

 

Istražite svoju omiljenu Swarovski kolekciju na Elysees webshopu!

Podijelite ovu objavu