Tri zlatna pravila za odijevanje školaraca u jesenskom razdoblju

Tri zlatna pravila za odijevanje školaraca u jesenskom razdoblju

Djeca imaju zapanjujuću količinu energije što najčešće znači da će je i potrošiti što na tjelesnoj kulturi, što igrajući se s prijateljima na školskom igralištu. Iako je to sjajno jer znači da će roditelji imati manje brige u hladnijim danima koji su već stigli treba promisliti kako ih dobro i slojevito odjenuti u jesenske kombinacije. Roditelji upravo zato, kao i u vlastitim kombinacijama, kod dječje odjeće posežu slojevite jesenske kombinacije odjeće za klince.

One mogu biti poprilično izazovne ako ne znate kako ih složiti odnosno djecu mogu sputavati. Izdvojili smo tri zlatna pravila kojih se možemo držati kod slojevitog odijevanja klinaca kako bi se i mi oni osjećali bezbrižnije.

Birajte lagane jesenske slojeve odjeće

Kako bi se klinci što lakše kretali i ne bi nepotrebno znojili dok sjede u učionici, izbjegavajte debele pulovere i slične zimske odjevne predmete. Bit će im sasvim ugodno u haljinici bez rukava ispod koje mogu nositi majicu dugih rukava, majici od felpe preko koje mogu nositi prsluk ili pak pamučnoj majici preko koje mogu nositi tanju vestu sa zatvaračem. Vesticu mogu skinuti dok su aktivni, te je ponovno odjenuti dok ručaju ili sjede u učionici odnosno dok miruju.

Držite praktičnost na umu

Kod slojevitih kombinacija za djecu, važno je misliti na to da se one lako odijevaju i skidaju. Probajte zato izbjeći puno sitnih gumbića i tražite jednostavne zatvarače ili drukere koji će se kopčati na klik. Jacadi Paris ima odličan izbor upravo takvih komada koji su istovremeno praktični i jako chic.

Odaberite prave modne dodatke za jesenske dane

U prijelaznoj sezoni kad su jutra i večeri poprilično hladne, a dani topli, pravi spas može biti pametan odabir modnih dodataka. Traka za kosu koja prekriva uši ili lagana kapa sjajan su izbor za školarce, a sve Jacadi Paris modne dodatke za djecu možete pogledati i kupiti ovdje.

Podijelite ovu objavu