Filter

Kolekcija III slavi kristal u svim njegovim oblicima

Rez kristala nakita iz najnovije Swarovski kolekcije stvara čaroliju. Ljepota reza kristala počiva na temeljnim geometrijskim i logičkim strukturama te tako nastavlja pričati svoju priču o bogatom naslijeđu, ljubavi prema umjetnosti i uvažavanju svijeta prirode.

Swarovski postaje brend nakita budućnosti koji je rodno neutralan i slavi ideju novog glamura koji poštuje suživot čovjeka i prirode i otvara put ka novoj eri udobnosti. Swarovski nakit ne isključuje – može ga nositi bilo tko i bilo kako – što otvara bezbroj mogućnosti za izražavanje vlastite osobnosti na nevjerojatno zabavan, oslobađajući i kreativan način.

Nakit nove ere nosiv i danju i noću prigodan je i u ležernim i u glamuroznim prilikama jer ima potencijal transformirati svaku odjevnu kombinaciju. Suvremeni stil postaje sve ležerniji što znači da nakit postaje sve važniji za izražavanje osobnog stila i emocija.

Nova era Swarovski nakita reinterpretira i modernizira tradicionalne ideje o kristalnom nakitu kako bi doskočila izazovima i zahtjevima suvremenog načina života te poziva na proslavu jedinstvenosti stila i osobnosti.