Filter

Kolekcija “One“

Kolekcija One predstavlja novu eru Swarovski kristala i nakita nastalu pod kormilom kreativne direktorice Giovanne Engelbert, koja je donijela potpuno novu dimenziju i drugačiji pogled na Swarovski nakit. Temeljna geometrija i mogućnosti kristala istražene su kako bi iznikla ova atraktivna kolekcija.

Kolekcija One donosi novi pogled u budućnost blještavog nakita s osobitim pristupom odabiru boja, rezova i dizajna. Utjelovljena je vizija dizajnerice i spojena s duhom bogatog nasljeđa tvrtke Swarovski. Od ogrlica, naušnica preko narukvica do prstenja, kolekcija One nudi širok asortiman za sve ljubitelje statement nakita. Svojim neodoljivim izgledom učinit će da se osjećate poput princeze iz bajke. Cijela kolekcija prožeta je magijom i elegancijom koja je spremna obogatiti vašu odjevnu kombinaciju.

O izradi…

Savršeno izrađen nakit potvrda je 125 godina iskustva u obradi kristala te je spremna oplemeniti vašu svakodnevnu odjevnu kombinaciju ili vas učiniti jedinstvenom za neku posebnu svečanost. Profinjene linije nakita namiguju klasici, dok jedinstvena paleta boja unosi dašak futurističke elegancije. Decentan minimalizam određenih komada iz kolekcije lijepo će uokviriti vaše lice, a posebnost određenih kontura ostavljaju besprijekorno glamurozan dojam. Ukoliko ste ljubiteljica klasike s modernim zaokretom oduševit ćete se nakitom iz kolekcije One, jer će se savršeno uklopiti u vaš stil te mu dati dozu posebnosti. Kolekcija One blještava je i poletna te će vaše tijelo ukrasiti poput najljepših dragulja. Ostavite dojam savršene elegancije s ovom izuzetnom kolekcijom Swarovski kristala. Prekrasne kombinacije koje nudi nova kolekcija s izraženim sjajnim efektom čine ovaj nakit senzualnim i bezvremenskim komadom nakita. Klasična kolekcija modernog dizajna savršen je odabir i za poslovni izgled. Niz kristala u klasičnim oblicima, sastavljenih u neobičnoj formi ističu tople nijanse i bogate tonove uz koje ćete zračiti i podići si raspoloženje u svakom trenutku.

Odaberite nakit koji nudi Kolekcija One, upotpunite svoju modnu kombinaciju i zablistajte u punom sjaju. Neočekivana kombinacija tradicionalnog i suvremenog zrači sofisticiranošću i chicom koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.