Ideje za stvaranje oaze mira: Trendovi za uređivanje doma u 2022

S početkom proljeća dolazi i vrijeme za uređivanje i osvježavanje svog doma. Pregled Stackers najdražih ovogodišnjih trendova za stvaranje osobne oaze mira olakšava Vam organizaciju i osvježavanje Vašeg doma. Inspirirajte se idejama u nastavku i primijenite ih u vlastitom domu!

 

Zemljani tonovi

Boje inspirirane prirodom ove godine u dom unose dozu mira i opuštanja, stvarajući umirujuće prostore u kojima možemo svakodnevno uživati. Stoga pri uređivanju svog doma razmislite o uključivanju elemenata u zemljano zelenim, prirodno smeđim i nježno sivim bojama. Ako ste u potrazi za organizacijskim proizvodima koji odgovaraju ovoj shemi boja, preporučujemo Stackers rješenja u Taupe, Oatmeal, Sage Green i Pebble Grey bojama.

Usmjeravanje svijesti

KOZMETIČKA KUTIJA – PEBBLE GRAY

 

 

Ove godine fokus će biti na stvaranju funkcionalnih prostora koji na nas imaju pozitivan utjecaj. Upravo zato, dobro razmislite o tome kako možete stvoriti prostore koji odražavaju vašu osobnost, hobije i interese. Na primjer, stvorite namjenski prostor za domaću zadaću, kućni ured ili funkcionalni prostor za toaletni stolić. Izrada ovih specijaliziranih zona može vam pomoći da se usredotočite na zadatke što može rezultirati smanjenjem stresa prouzrokovanog dnevnim obavezama. Pametna rješenja za pohranu savršena su za manje prostore i skrivanje stvari koje je po potrebi lako pronaći i koristiti.

Utočište za dobar san

PEBBLE WHITE CLASSIC RING/BRACELET DRAWER WITH GLASS

 

Stvaranje utočišta za miran san sada je važnije nego ikad. Miran prostor u koji se možemo povući na kraju svakog dana pretpostavka je dobrog sna. Prema tome, stvari koje trebate uzeti u obzir pri uređivanju spavaće sobe su osvjetljenje, ugodne teksture i osiguravanje prostora bez nereda. Pojednostavljivanje i uklanjanje smetnji u spavaćoj sobi može Vam pomoći potaknuti kvalitetan san. Na primjer, pokušajte svu tehnologiju držati što je dalje moguće od svog uzglavlja ili na jednostavan i elegantan način odložite modne dodatke koje najčešće koristite.

Trajnost stila

BLUSH CLASSIC DRAWER SET OF 3

 

 

Održivost će ove godine i dalje biti neizostavan trend, pogotovo u našim domovima. Kako biste svoj dom učinili održivijim, razmislite o tome kako biste mogli reciklirati i prenamijeniti stvari u svom domu kako biste ih osvježili umjesto da kupujete nove. Uložite u komade koji će vam biti korisni na dulje staze, a ne u kupnju predmeta kojih biste se morali riješiti u bliskoj budućnosti. Stackers kutije za nakit koje se mogu složiti i organizatori za šminku dizajnirani su kako bi Vam omogućili da ne ostanete bez prostora za organizaciju čak i u slučaju da se Vaša kolekcija nakita poveća. To znači da možete uživati u pronalaženju novih modnih dodataka i u isto vrijeme održavati svoj prostor elegantno organiziranim!

Veći odabir Stackers organizacijskih rješenja otkrijte na našoj Crystal Vision stranici pod rubrikom „Kutije za nakit“!

 

Podijelite ovu objavu